Velkommen til Snorgaardens Rideklub Langholt

Snorgaardens Rideklub Langholt (SRLA) er en rideklub beliggende nord for Aalborg. Vores fokus er på sammenhold og et godt klubmiljø. Klubben råder over fine faciliteter og vores ryttere trænes i dressur, spring og breddeaktiviteter af kvalificerede undervisere. 

Vi tilbyder elevridning på ponyer, fra de helt små på trækkehold og motionsrytter - til konkurrenceryttere på højt plan. - og som noget nyt kan vi snart tilbyde undervisning på kæphest.

Her kan du finde praktiske informationer omkring rideklubben, vores elevskole, opstalding og klubbens mange aktiviteter.

Vores velkomstfolder finder du her:Velkomstfolder.pdf 

Lær at ride


Snorgaardens Rideklub byder dig hjertelig velkommen. Vores mål er at skabe et sted hvor der er plads til alle ryttere, hvor både nybegyndere og mere øvede ryttere kan få mulighed for at udvikle sig i en tryg og inspirerende atmosfære.

Kontakt Lisbeth på Tlf. 61 54 01 10 for at høre om mulighederne for at komme med på et elevhold.

Stævner på SRLA


Snorgaardens Rideklub arrangerer løbende stævner og har de sidste mange år afholdt mindst fire stævner om året i både spring og dressur.

Vi holder både E, D og C stævner. Vi har altid et godt sammenhold både før, under og efter stævnerne og da det kræver mange hænder, at afholde stævner, er vi netop også afhængige af alle vores medlemmer, som altid giver en hjælpende hånd med. Derudover har vi altid flotte præmier, takket være vores mange sponsorer.

Læs mere om stævner
Hold i dag

Instagram