15. januar 2019
 
Generalforsamling 2019 - sæt kryds i kalenderen allerede nu! :-)
 
Datoen for årets generalforsamling er hermed fastsat. Den bliver afholdt torsdag d. 28. februar kl. 19.00 i Langholt hallens Cafeteria. 
Under generalforsamlingen vil årets priser blive uddelt; De mest vindende ekvipager, Årets kammeret og Årets bommert.  
Der er traditionen tro fællesspisning kl. 18.00, inden generalforsamlingen begynder. Menuen står på pulled pork burgere :-) Fællesspisningen er for alle klubbens medlemmer og deres familie, og ganske gratis.
Vi håber at så mange som muligt har lyst til at deltage både til spisning og generalforsamlingen. 
Den officielle indkaldelse kommer på mail til alle medlemmer inden længe. 
 
 
 
 
7. januar 2019
 
Farvel til Lisbeth og velkommen til de nye undervisere.
 
Som de fleste nok har hørt, så er Lisbeth Vestergaard Grøn desværre stoppet som underviser. Først på de to sidste hold om tirsdagen og nu, pr 1/1 2019, også på de to sidste hold om torsdagen. Det er vi meget kede af, da Lisbeth har været utrolig vellidt i klubben og hjulpet rigtig mange af vores ryttere og ikke mindst forældre. Først og fremmest har hun med stor indlevelse og engagement, undervist mange af vores unge og lidt ældre ryttere. Derudover har hun stået til rådighed på stævnepladserne, for flere af vores stævneryttere, både herhjemme på SRLA men også på udebane. Sidst men ikke mindst, har hun været en stor hjælp for mange forældre bl.a. i stævnesituationer, hvor det indimellem kan være rigtig svært at navigere som forældre.
Tusind tak Lisbeth, for den tid du har været en del af SRLA.
 
Som afløser for Lisbeth har vores faste underviser Ida Kramer Jensen, overtaget de to sidste hold om tirsdagen. Ida havde tidligere de to første tirsdagshold, men de er nu blevet videregivet til vores nye faste underviser Signe Gadgaard Jensen. Signe har været en del af SRLA i mange år, både som rytter, men også som juniorbestyrelsesmedlem, hjælper og juniorunderviser.
Afløseren for Lisbeth på de to sidste hold om torsdagen er pr. 10/1 2019 Caroline Toft Jensen. Caroline er tidligere medlem af SRLA, hvor hun både var rytter, juniorbestyrelsesmedlem, hjælper og juniorunderviser. Caroline kender derfor klubben rigtig godt.
 
Vi håber at alle vil tage godt imod de nye undervisere :-)