Klubmodul henter siden
Ridelejr 2021 - 0-10 årige medlemmer
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Sommerferien nærmer sig og det er derfor tid til at tilmelde sig
Snorgaardens årlige ridelejr i uge 26, 27. juni - 2. juli.


Vi håber at vi kan afholde ridelejren som vi plejer, med overnatning og fælles grillaften for alle deltagere, søskende og forældre fredag aften, men det er med forbehold i tilfælde af, at der sker ændringer i restriktionerne.

 

Ridelejren er delt op i "de små" og "de store"
Aldersgrænsen mellem ”de små” og ”de store” er 11 år (årgang 20010). Man skal derfor være fyldt 11 år eller blive det senere på året, for at kunne deltage hele ugen og være én af ”de store”.

Det er en betingelse for ”de store”, der ønsker at deltage alle 5 dage, at man er fuldstændig selvhjulpen. Det vil sige, at man selv er i stand til at hente ponyen/hesten på folden, sadle op og af, og overordnet kan klare sig selv og håndtering af sin hest/pony. Man kan ikke forvente, at der vil være hjælp til disse ting, når man er én af ”de store”.
Er man aldersmæssigt er en af ”de store”, men kun har lyst til at deltage de første to dage, kan dette også sagtens lade sig gøre. Prisen vil være den samme som for de 0-10 årige. Husk at anføre dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding.

 

Hvem kan deltage i Snorgaardens Ridelejr?
Alle unge medlemmer fra 0-21 år, kan deltage i Snorgaardens Ridelejr.
Har man ikke egen pony eller part på én, kan man låne en pony af Lisbeth og Olav, som man plejer ved undervisning. Typisk er man 2 om at dele en elevpony under ridelejren. Partryttere får naturligvis deres "egen" pony, men må sædvanligvis dele med mindst én deltager mere.
Husk at hest/pony skal have gyldigt vaccinationsbevis (Hestepas), medbring dette hvis hesten/ponyen skal opstaldes på Snorgaarden under ridelejren (gælder for udefrakommende heste/ponyer).


Hvad koster det at være på SRLA´s ridelejr?
Medlemmer af SRLA, der er mellem 0-10 år: 350,- kr. (mandag – tirsdag)
Medlemmer af SRLA der er mellem 11 og 21 år: 800,- kr. (mandag – fredag)
Beløbet dækker al forplejning og diverse aktiviteter, det tidsrum de opholder sig på SRLA.


Hvad laver man på ridelejr?
Selve programmet er, indtil videre, en hemmelighed, med undtagelse af følgende:
Ridelejren starter søndag den 27. juni kl. 19.00, med indkvartering af alle deltagere og evt. medbragte ponyer/heste. Omkring kl. 19:30 vil alle deltagere blive delt ind i planlagte hold hvorefter der vil være nogle ryste-sammen-lege.
De første 2 dage, mandag og tirsdag, er programmet sammensat med udgangspunkt i "de små". "De store" er de første 2 dage hjælpere for "de små" og derfor et rigtig vigtigt element for, at kun afholde ridelejren for "de små". I de 2 dage står den bl.a. på rideundervisning, forskellige lege og en masse sjov og ballade med de andre deltagere. Tirsdag aften kl. 20.00 er ridelejren slut for "de små". Fredag d. 2. juli er alle "de små" og deres familier meget velkommen til at deltage i det afsluttende grillarrangement. Se særskilt tilmelding.

For de 11 - 21 årige vil de første 2 dage gå med at hjælpe ”de små” fra ca. kl. 08.00 - 18.00. Der vil være små frirum indimellem. Resten af tiden vil være til egen disposition. Dvs. man kan ride en tur, spille kort o. lign.
De sidste 3 dage, onsdag - fredag, er programmet sammensat udelukkende for jer store. Selve programmet er ret hemmeligt, men vil umiddelbart byde på dressur- og springundervisning, overraskelser, udfordringer for både hest og rytter og vigtigst af alt - rigtig meget hygge! "De store" afslutter, traditionen tro, ridelejren med et grillarrangement, hvor familien er meget velkommen til at deltage. Se særskilt tilmelding.


Mobilfri ridelejr
Man må meget gerne medbringe sin mobiltelefon, men vores erfaring siger, at det er bedst hvis vi opbevare den det meste af tiden. Har man behov for at ringe til mor eller far, kommer man til en voksen og så finder vi sammen ud af om vi kan løse problemet, ellers ringer vi selvfølgelig. Vi afprøvede dette tiltag første gang for nogle år siden – og med stor succes!


Hvad skal man have med på ridelejr?
- Madras/luftmadras
- Sovepose/dyne/pude
- Toiletgrej inkl. håndklæde
- Ridetøj og udetøj/overtøj (praktisk tøj og noget der gerne må blive beskidt).
- Almindeligt hverdagstøj.
- Fodtøj du kan gå langt i/ride i osv.
- Tøj du kan være fysisk aktiv i.
- Lidt lommepenge (rideklubben sælger bl.a. slik, is og sodavand).
- Hest/pony + udstyr til spring og dressur. (Dette gælder selvfølgelig kun, hvis du medbringer egen hest/pony).
- Og selvfølgelig en masse godt humør!
 

Du skal deltage i ridelejren sammen med rigtig mange andre ryttere, så det kan være en god idé, at have navn på dine ting.

VIGTIG! Ved tilmelding så husk at skrive i kommentarfeltet, hvilken pony/hest du medbringer, hvis du altså har egen eller part.
Hvis du skal låne en pony/hest, så skriv navnet på de 3 ponyer du helst vil ride på. Så forsøger vi at få fordelt ponyerne på bedste vis, men vi kan ikke garantere, at man får den pony man rider på til normal holdundervisning.

OBS – OBS!
Rideklubben har, som de fleste ved, ingen forsikring, det betyder at det alene er deltagerens egen forsikring der skal dække rytteren ved et eventuelt uheld (ligesom ved den daglige undervisning). Under ridelejren skal rytterne måske køre i private biler (evt. bus) til og fra aktiviteter. Alle vil selvfølgelig blive fastspændt i bilerne. Hvis man skal sidde på selepude eller i stol, må denne gerne medbringes.
Ved ankomst søndag aften, skal vi have en underskrift af en forældre/værge, hvor I giver lov til at jeres barn/børn må køre i bus/privat bil, samt at I er indforstået med, at det er jeres egen forsikring der skal dække barnet under ridelejren.

Det var hvad vi kunne komme i tanke om – hvis der er noget vi har glemt, skal du endelig medbringe det alligevel.
Er der spørgsmål, så ring eller skriv til Lisa på 22883286 eller formand@srla.dk

 

Vi glæder os til nogle hyggelige og sjove dage og håber at du har lyst til at deltage
 

                                                                                                            Mange hilsner

Snorgaardens Rideklub Langholt
Tilmeldte
25 /25
Tilmeldingsfrist
20.06.2021
Tidspunkt
27.06.2021 kl. 19.00 - 29.06.2021 kl. 20.00
Sted
Snorgaardens Rideklub Langholt
Pris
350,00 kr.